Haarlem

De grachten en singels in Haarlem geven een prachtig zicht op de stad. Met onze rondvaartboot, die minder hoog is opgebouwd dan de meeste andere boten, kunnen we onder alle bruggetjes door. Ook de echt hele lage bruggen. Daardoor zijn er diverse leuke rondjes te varen. Bij deze rondvaarten kunnen we een stadsgids inhuren die meevaart. Tijdens de tocht vertelt de gids over de historie van de stad.

" "
""

Mooie Nel

Een rondvaart over de Mooie Nel en de Binnen en Buiten Liede slingert deels door mooie natuur. Je passeert de dorpjes Penningsveer en Haarlemmerliede. In het voorjaar bestaat er een goede kans op het zien van een kolonie lepelaars met diverse nesten hoog in de boom.

Arrangementen

Borrelhapjes aan boord

Als er tijdens borreltijd gevaren wordt kunnen wij borrelhapjes voor jullie groep verzorgen. Deze bestaan uit een mix van kaasjes, tapenades, brood, toastjes, olijven, noten en zoutjes.

Drankjes aan boord

In overleg zorgen wij voor koelboxen met drank. Bier, wijn, fris, koffie en thee alles is mogelijk.

Eigen catering aan boord

Mocht jullie groep liever zelf zorgen voor drank en/of hapjes dan is dat toegestaan. Wij waarderen het dan wel als het afval na afloop wordt meegenomen.

Boek nu

Lunch of diner

Voor of na het varen kan jullie groep bij paviljoen Loef een lunch of diner reserveren. Het reserveren kan online via onderstaande knop.
" "
boot onder laagste brug van Haarlem

Diverse opstapplaatsen

Onze vaste opstapplaatsen zijn watersportcentrum Dynamique en Paviljoen Loef. Ook in het centrum van Haarlem zijn er verschillende plekken waar opgestapt kan worden. In overleg vinden we altijd wel een geschikte locatie.