Rondvaartboot ‘Roos’

Deze 100% elektrisch aangedreven rondvaartboot kan maximaal 25 personen vervoeren. Vrijwel geruisloos varen wij jullie rond.

Er zijn diverse routes mogelijk en de tijdsduur kan je zelf bepalen. Ook de opstap en afstap locatie zijn flexibel af te spreken. De boot ligt in Spaarndam bij ons watersportcentrum Dynamique. Maar we halen de meeste groepen op vanaf ons horeca paviljoen Loef aan de andere zijde van het water van de Mooie Nel. Opstappen in Haarlem centrum is ook mogelijk.

Bij slecht weer kunnen we een overkapping op de boot zetten zodat de groep droog blijft. En als het frisser wordt hebben we voldoende dekens mee.

Hapjes en drankjes verzorgen wij graag voor jullie. Eigen catering aan boord mag ook.

" "
" "
" "

De kuip I en II

Vanaf paviljoen Loef verhuren wij twee aluminium boten met buitenboordmotor. Er kunnen maximaal 12 personen meevaren. Kussens geven wij mee en eventueel nog extra dekens als het wat frisser weer is. Er is geen vaarbewijs nodig voor deze sloepen. Wel moet de schipper minimaal 21 jaar zijn.

J.Watt en A.Volta

Naast de twee boten met buitenboordmotor verhuren we ook nog twee fluisterboten. Elektrisch aangedreven boten voor maximaal 7 personen. Varen wordt echt ontspannen in deze boten.

" "